Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Галена отказа 150 бона на ВИП Брадър

отпечатай новината

19.04.2016 14:04 | Видян 2013 пъти

Галена отказа 150 бона на ВИП Брадър

Продуцентите на „ВИП Брадър“ са пуснали изкушаваща оферта към Галена за 150 000 лева, за да заживее на есен в Къщата край Нови Хан, която ще приюти своите звездни съквартиранти. Подборът на звездите за осмия сезон върви с пълна сила като сега идеята на продуцентите е да привлекат Галена. В миналия сезон Къщата обитаваше Преслава, която със скалъпени скандали успя да вдигне рейтинга на шоуто. За разлика от Преслава Галена не ламти за пари и е обърнала гръб на офертата.

Това било и първото предложение от продуцентите, които били готови да вдигнат мизата, само и само да вкарат певицата в шоуто. От обкръжението на Галена се съмняват, че тя ще влезе в Брадъра, тъй като няма никакви финансови притеснения и живее с един от най-богатите мъже в Североизточна България – вафления бос Галин Атанасов. Самият той не бил съгласен жена му да влиза в шоуто.

В последно време Галена е редуцирала участията си, за да може да прекарва повече време със семейството си, пише Шоу. Близки до Галена са категорични, че тя няма да приеме тази оферта и да остави за толкова дълго време мъжа си и малкия Стефчо сами. След всяко участие, независимо в коя част на страната е тя се прибира в имението си край Велико Търново.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !