Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гришо през сълзи: Никол, добре дошла в Хасково!

отпечатай новината

22.04.2016 16:31 | Видян 2291 пъти

Гришо през сълзи: Никол, добре дошла в Хасково!

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се разплака по време на церемонията, на която бе удостоен със званието "почетен гражданин на Хасково". и заяви, че с гаджето си Никол Шерцингер не са се разделяли.

Наградата е негова от 2014 година, но едва сега му бе връчена, тъй като до този момент нямаше време да дойде да си я вземе. Гришо бе изключително развълнуван и се разплака. Хиляди фенове от родния му град бяха дошли да го видят и да го поздравят. На въпрос дали с Никол са се разделили, каквито слухове тръгнаха, той отговори учудено: "Заедно сме, от вас научавам, че сме разделени! Не съм чел какво е писано, но няма нищо вярно. Ако я доведа тук, ще й кажа "Добре дошла у дома!", коментира тенисистът. В сряда британският вестник "Сън" гръмна, че Никол го е зарязала, защото не искал деца. Според Гришо обаче такъв въпрос изобщо не стоял пред двамата на този етап.

Церемонията по награждаването му се състоя на тенис кортовете "Хасково 2015", а отличието му бе връчено от кмета Добри Беливанов, разкрива Всеки ден.
"Хасково е моят роден град. Монте Карло е просто база, която в момента използвам. Там има всичко, от което имам нужда в момента", коментира 24-годишният тенисист.
След това той изнесе открит урок за деца, а после отпраши за Истантбул, където в понеделник започва участието му на турнир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !