Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Денис Ризов залюби бившо гадже

отпечатай новината

04.05.2016 16:29 | Видян 1843 пъти

Денис Ризов залюби бившо гадже

Тв продуцентът, бизнесмен и музикант Денис Ризов отрече категорично появилите се публикации по медиите, че има нова любов, която поразително прилича на бившата му годеница – гримьорката Александра. Истината е, че той няма ново гадже, а се е събрал с Александра. „Заедно сме отново от януари. Бяхме разделени близо шест месеца. Тогава си дойдох от Тампа, случайно се видяхме чрез общи познати и се преоткрихме. Всичко е супер в момента, нещата между нас вървят идеално“, издава пред списание Love style Денис. Той споделя, че сега отношенията им са коренно различни. Отдава го на факта, че преди и двамата разполагали с повече свободно време, карали се за дреболии, защото нямали какво да правят.

„Общо взето, все за глупости имахме проблеми, важните неща ни бяха наред. Затова и не се налага сега да правим някакви компромиси, защото ние реално нямахме сериозни противоречия. Сега и двамата сме супер ангажирани и най-малкото нямаме време да се видим, камо ли да се скараме. Така че, когато сме свободни, сме заедно и се радваме един на друг“, обяснява Ризов.

Преди да се разделят, той ѝ беше подарил годежен пръстен, но сега двамата не планират брак. „Не знам. Ако всичко е точно, сигурно бих се оженил отново някога, но сега нямам никаква представа откъде изскочиха тези публикации, че ще вдигам сватба и дори вече съм поискал развод на Наталия Симеонова, като не съм давал никакви интервюта“, споделя Денис.

снимка: Love Style

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !