Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

25 000 души пяха с Мирослав Илич в Северния парк

отпечатай новината

09.05.2016 14:08 | Видян 3342 пъти

25 000 души пяха с Мирослав Илич в Северния парк

Фестивалът “София Mези“ категорично разби мита за празна София в почивните дни с над 70 000 софиянци и гости на столицата, които посетиха четиридневния празничен маратон в „Северен парк“. Третото издание на фестивала на балканската скара се оказа силен притегателен център за малки и големи с богата си музикална програма, множество спортни активности, игри с над 1000 награди и неустоими кулинарни специалитети. Фестивалът отново впечатли с целодневна програмата, като изненада посетителите с втората „детска сцена“, изцяло фокусирана върху малчуганите и техните таланти, семейна зона, целодневна детска спортна академия и гигантски лунапарк. Над 200 артисти забавляваха гостите на феста с впечатляващи музикални и танцови изпълнения.
   За първи път у нас, София Мези организира ежедневни турнири по бабъл футбол, пейнтбол с лъкове, атрактивни семейни щафети, а за любителите на настолните игри - по табла и белот. Фестът стана арена и на оспорвания училищен турнир за купата на  „Васил Манченко“ по баскетбол и минифутбол.

Безспорно кулминацията на най-мащабния безплатен фестивал беше концертът на сръбската звезда Мирослав Илич. Северният парк в кв. „Надежда“ едва побра над 25 000 души, които с нетърпение очакваха сръбската музикална легенда. Близо два часа продължи концертът на Мирослав Илич, който изпълни най-големите си хитове и остана трогнат от топлото посрещане на българските си почитатели. Оказа се, че голяма част от хората в публиката бяха пътували от страната специално за шоуто на сръбския певец. Концертът на Мирослав Илич, както и цялата програма на фестивала „София мези“ бе с вход свободен за посетителите.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !