Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Куини-Алис зарязана

отпечатай новината

16.05.2016 11:41 | Видян 3563 пъти

Куини-Алис зарязана

Куини-Алис е зарязана от своето богато гадже - младия Вълчо Арабаджиев. Хубавата моделка вече точела лиги по парите на избраника си, когато той решил, че ще му бъде по-добре сам, отколкото с жена, която му брои пачките.

За връзката на двамата се разбра преди броени месеци. Вълчо, когото всички наричат Чочо, бил влюбен до уши в красавицата. Тя пък от своя страна решила, че е хванала Господ за шлифера и започнала да го дои, както само една бедна манекенка знае. В рамките на няколко месеца Куини-Алис буквално се пренесла да живее в скъпарския хотел „Маринела" в София, който е собственост на родителите на Чочо. Там ядяла, пиела и си правела СПА процедури без пари на гърба на любимия си. И не само това, а водела и майка си да се възползва от неговата щедрост.

Всичко това обаче било прекратено под давлението на съдружника на Чочо - младия Тодор Батков, научи Всеки ден. Той внушил на 19-годишния си авер, че не му трябва жена, която го дои като крава. Самият Батков преди няколко месеца се опарил от миската Юлия Юревич, която с използваческия си маниер го докарала до положение, в което намразил всички хубави жени. Той съумял да убеди Вълчо, че и Куини-Алис е като неговата златотърсачка и няма смисъл да се занимава с нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !