СУ с нова магистратура за лайфстайл...

Софийският университет "Св. Климент Охридски"...

Давид Гета прави 2-ри концерт от...

Световно известният диджей ще върти класическите си...

Аня Пенчева с фалшиво ЕГН

отпечатай новината

26.05.2016 09:13 | Видян 2138 пъти

Аня Пенчева с фалшиво ЕГН

Аня Пенчева е свалила 2 години от възрастта си благодарение на хитър трик, който днес я подмладява на документи. Схемата актрисата извършила предвидливо още на младини, когато нямало електронни регистри, написа в. "Всеки ден". Тя с лекота излъгала за годината си на раждане, когато служителите на градския регистър й изготвяли новите документи за самоличност.

По актуална лична карта неостаряващият секссимвол на родния театър е на 58 години, само че истината е друга - в момента Аня би трябвало да е юбилярка със своите 60 лазарника. Очевидно още в ранната си зрялост тя осъзнала колко важни са годините за една дама и действала с един ход напред.

След впечатляващия й и обещаващ старт в българското кино, актрисата бързо се превръща в любимка на народа и на бившия Първи - Тодор Живков. Вместо по сцените на родните театри и читалища Пенчева все по-често и редовно започва да гастролира на софрите на Политбюро като ценен интелектуален трофей. Именно на разпивка и пищни гуляи тя завързва близки контакти с дейци от червените върхове, които са й първа помощ при всякакви нужди.

Силно рамо Пенчева получава в началото на 80-те години, когато в България току-що е започнало номерирането на хора с ЕГН. Допреди това гражданите у нас, както всички останали по цял свят, са притежавали единствено паспорти с рождените си дати. От 1977 г. обаче ЕГН-то нахлува в живота ни с постановление на Министерския съвет по времето на социализма.

Когато дошъл ред на Аня да й бъде извадено ЕГН, тя заявила, че е изгубила акта си за раждане. Благодарение на стабилните си връзки с червени големци Пенчева се сдобила от районната община с нов документ, в който годината й на раждане била заменена от 1955 на 1957. Така актрисата успяла да получи и ЕГН 570912XXXX.

Аня обаче не е единствената родна персона със сменен граждански номер. Друга всенародна любимка, решила да скатае малко от годините си, е Лили Иванова, която официално се представя за родена през 1939 година, но според мнозина нейни връстници и приятели от детските години това се е случило 2 години по-рано.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !