Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лили пее за Путин

отпечатай новината

08.06.2016 14:42 | Видян 2266 пъти

Лили пее за Путин

Лили Иванова е поканена да пее на рождения ден на Владимир Путин, пише Всеки ден. Догодина руският президент ще чества 65-годишен юбилей. 2017-а обаче е и ключова в политически план за Путин, защото това е последната година от настоящия му трети мандат като държавен глава. Следващата година той трябва официално да каже дали възнамерява да властва още 6 години в Кремъл.
Заради ключовата за Путин година съветниците и пиарите му в Кремъл подготвят отсега грандиозен концерт, който ще се състои или в огромната зала на Големия кремълски дворец, или в ремонтираната златна зала на Болшой театър. Москва отсега подготвя списък с руски и с популярни и обичани в Русия чуждестранни изпълнители, които ще бъдат поканени да пеят на рождения ден на Владимир Путин.
На първо място в списъка с чуждите певци било името на примата на българската естрада. От екипа на Путин вече са се свързали с Лили, която е приела ангажимента. Не е ясно какви пари ще вземе естрадната икона, но според запознати тя ще получи минимум 20 000 евро хонорар за изявата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !