Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Григор ревнува Никол от английски национал

отпечатай новината

13.06.2016 13:04 | Видян 2517 пъти

Григор ревнува Никол от английски национал

Луксозното гадже на Григор Димитров си пада и по друга звезда, само че не от тениса, а от футболното Евро 2012. Певицата Никол Шерцингер, която е със статут на официалната в момента Гришовица, се оказа почитателка на английския футболен национал Джейми Варди, пише Всеки ден. 37-годишната американка позира с фланелка на „Лестър" с номер 9, който принадлежи именно на голмайстора на английските шампиони. Никол каза, че много харесва Варди и хвърли Григор в ревност.

Всъщност Никол Шерцингер си нямала и идея как рита топката Варди, а била впечатлена от визията му, твърдят на Острова. Заради това Григор Димитров почнал да ревнува, като видял с какъв плам говори гаджето му за английския национал. Нашият бил наясно, че половинката му е със слаби ангели и се плашел да не вземе да скочи в леглото на футболиста. Утехата му била, че Варди, който не игра в първия мач на Англия на Евро 2016 срещу Русия (1:1), съвсем наскоро се ожени за любимата си Беки и едва ли ще рискува връзката си заради забежка с цицореста певица.

Гришо, който днес започва участието си на турнира „Куинс" в Лондон срещу сърбина Янко Типсаревич, вече се цупел на Никол заради Варди. Шерцингер също е в Англия на турне с британското издание на „Х Фактор", където ще бъде съдия. Първият град, в който певицата отиде, бе именно Лестър. А в арена на музикалния кастинг се превърна стадионът на шампионите на Англия „Кинг Пауър Стейдиъм". Там Шерцингер се накипри с фланелката на Варди с номер 9. Певицата му развя екипа, снима се с него и засипа с похвали англичанина. „Той е страхотен футболист, неслучайно бе голямата звезда на „Лестър" в първенството. Пожелавам му успех, дано вкара голове на европейското", коментира певицата, която иначе хал хабер си няма от футбол.

Пламъкът в очите й, докато говори за нападателя, накарал Гришо да пощурее. 25-годишният Димитров ревнувал любимата си още от началото на връзката им, тъй като бил наясно, че си е лягала с много мъже и няма кой знае какви скрупули. Приятелите му наливали допълнително масло в огъня като го съветвали да я пази, тъй като била голяма мъжемелачка. Освен това 29-годишният Варди изцяло влиза в категорията й. По-млад от нея, спортист и британец - точно какъвто е бившият й Люис Хамилтън.

За да убеди Димитров, че няма причини за ревност, Никол отиде при него в Лондон и двамата се разходиха из улиците на английската столица. Въпреки че бяха уловени да се разхождат прегърнати, нашият си имал едно наум и я следял изкъсо.

В същото време стана ясно, че Шерцингер е отказала да пее на откриването на Евро 2016 в Париж. Преди месеци организаторите се свързали с нея, но тя била категорична, че не може да включи такъв ангажимент в претоварения си график.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !