Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

300 гости на рождения ден на щерката на Драгана Миркович

отпечатай новината

13.06.2016 14:20 | Видян 2282 пъти

 300 гости на рождения ден на щерката на Драгана Миркович

Сръбската турбо фолк легенда Драгана Миркович организира внушително бляскаво парти за 250 бона в евро във Виена за 14-я рожден ден на дъщеря си Мануела. Грандиозното тържество се състоя преди броени дн и в един от най-скъпите хотели в австрийската столица "The Ritz-Carlton."

На покрива на хотела, който предлага невероятна панорамна гледка към целия град, се събраха повече от 300 гости - приятели, роднини и известни личности, пристигнали от всички краища на света, за да уважат празника на звездното семейство. Те останали възхитени от изисканата декорация с красиви фотографии на рожденичката, шестстепенното гурме меню и изящната 7-етажна торта, поднесена на фона на впечатляващи фойерверки.

Според сръбските медии, за пищното гала събитие иконата на балканската сцена и съпругът й Тони Биелич са се бръкнали с над 250 000 евро. Само трите дизайнерски тоалета, които дъщерята на Драгана е сменила по време на вечерта, възлизат на 35 000 евро.

А във връзка с подаръка, който е получила девойката за празника, звездата сподели: „Не обичам да говоря за подаръци, защото те не са най-важното нещо за дъщеря ми. Важно е да се събере цялото семейство. И двете ми деца са много скромни, те обичат приятелите си повече от самите подаръци".

Драгана Миркович ще направи концерт у нас на 16 декември в зала „Арена Армеец".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !