Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Пикник по случай юбилея на Елизабет II

отпечатай новината

14.06.2016 16:23 | Видян 1800 пъти

Пикник по случай юбилея на Елизабет II

Празненствата по случай 90-годишнината на кралица Елизабет II ще приключат с гигантски пикник на булевард „Мол“. Подобно улично парти се организира за първи път досега.

Общо 10 000 сътрапезници платиха цената от 150 лири (190 евро), които ще бъдат внесени в благотворителни асоциации. А в менюто: ордьоври, сандвичи – към 40 000 броя - и десерти, приготвени със 100% британски продукти (ирландско говеждо, кресон от Хемпшир, чедар от Уелс и т.н.) за всички вкусове и изисквания – вегетариански, вегански, без глутен и т.н. менюта.

Дъждът не подмина събитието, но никой не се оплакваше от времето. "Нека си вали, ние си имаме пластмасови дъждобрани, осигурени от организаторите", заяви 52-годишна дама, седнала на една от 500-те маси, подредени по протежение на емблематичния булевард. "Британците пикникуват неизменно под дъжда", додаде неин сътрапезник.

Елизабет II и съпругът й принц Филип, който вече е на 95 г. се появиха на партито. Кралицата навърши 90 г. още на 21 април, но официалният й рожден ден се чества през юни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !