Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Енрике разтървава българин от охрана в Скопие

отпечатай новината

22.06.2016 11:48 | Видян 1588 пъти

Енрике разтървава българин от охрана в Скопие

След като фенка се яхна на Енрике Иглесиас по време на концерта му в Баку и певецът се опита да я защити от връхлетелите на сцената охранители, същата ситуация бе повторена и в Македония, пише Всеки ден. Ловецът на звезди Христо Могилански успял да нахлуе в паркинга на хотела, където уловил световната звезда, но си навлякъл гнева на един от охранителите в 5-звездната сграда.

"Започна да ме блъска, късаше копчетата на сакото ми и ме душеше докато молех Енрике за снимка", споделя Христо. Латино мачото веднага се намесил да разтървава българския си фен, избутвайки охраната. На подобна агресия отстрана на македонски полицаи се натъкнали и други две фенки на Енрике отишли за концерта му в Скопие. Ангелина Банкова и Елица Симова се оплакват, че докато чакали Енрике за снимка на летището, македонската организаторка извикала гранична полиция.

"Налагаха ни с все сила, докато Енрике не дойде и не им каза да стоят настрана и може да се снимаме", споделя Ангелина. След тази ситуация фенките били готови да търсят правата си по съдебен път. "Полицаите в Македония се държаха много грубо, въпреки желанието на Енрике да ни даде снимки", допълва Елица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !