Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Васко Кеца се върна при Ивайло

отпечатай новината

24.06.2016 16:25 | Видян 2563 пъти

Васко Кеца се върна при Ивайло

Васил Найденов и дългогодишният му приятел Ивайло се зарекоха да сложат край на изневерите и скрепиха връзката си с клетва, пише "Всеки ден". След поредицата драматични раздели и грозни скандали в последната година, които разядоха отношенията им, двамата си дадоха обещание да спрат с евтините флиртове и да не нараняват чувствата си. На прага на 66-ата си година, звездният музикант и неговият импресарио взели важното решение на блажена романтична почивка в Гърция и вдъхновени от боговете, си обещали вярност. „Край, повече никакви залитания. Държах се като разгонен тийнейджър", разкаял се искрено Васил, който в последните години най-редовно бе засичан с различни младежи на публични места в столицата. Папараци дори заснеха снажен левент по боксерки на терасата му.

Ивайло също не му оставаше длъжен и се реваншира с някоя и друга забежка, което обаче доведе до разрив в отношенията на звездната двойка. За няколко месеца мениджърът на Кеца дори се бе изнесъл от общото им жилище в южните квартали на София и чувствителният Васил се оказа сам и с разбито сърце. Нещата между тях се влошиха дотолкова, че тази година дори се очертаваше на рождения ден на Ивайло на 18 юли двамата да бъдат разделени. Но след интимната изповед край морския бряг те намерили сили да си простят и вече обмислят къде точно да отпразнуват важната дата и кого от общите приятели да поканят.

Естествено Васил настоял купонът да се вихри някъде по-наблизо, за да може да поканят Богдана Карадочева и Стефан Димитров, които винаги са най-тачени гости на техните празненства. Опърничавият Ивайло, който най-редовно успявал да се наложи, сега дал свобода на гласовития певец да измисли къде ще се чувстват най-добре на неговия празник, без да бъдат излишно разточителни. Васил дори вече замислил какъв подарък ще дари на най-близкия си човек - той вече композирал песен, посветена на Ивайло. Мелодията обаче оставала в тайна до тържествената дата, когато половинката на Кеца навършва 51. За юбилея си миналата година Ивайло получи от Васко и музикантите, с които работят, истински брилянт, доставен от Амстердам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !