Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Валери разорен

отпечатай новината

11.07.2016 09:03 | Видян 2453 пъти

Валери разорен

Валери Божинов е ударил тотален банкрут, откакто започна да издържа три жени - двете си бивши плюс сегашната. Футболистът е на път да остане без пукната пара заради екскурзиите на всичките си подопечни, които са започнали да издевателстват над него.

Цялата заплата на Валери изтича по нуждите на Николета Лозанова и Алисия, а отскоро малкото му останали средства започнаха да хвърчат и по новата му любовница Биляна Дол, научи „Всеки ден". А месечното му възнаграждение бе намалено от клуба му „Партизан" заради незадоволителна игра.
Футболистът с широките пръсти буквално бива изсмукван от двете си бивши жени, както и от настоящата, които не спират с изискванията си, които той се опитва да задоволява.

Първото дълбоко бъркане в джоба на Божинов дошло от Николета, която най-нагло му заявила, че иска да замине на почивка с дъщеря им Никол и той бил длъжен да покрие разходите. „Искаш да оставиш дъщеря си без почивка ли? Малко ли ти беше, че изтърва рождения й ден?", натяквала Ни Ло на бившия си мъж. Тъй като до ден-днешен на футболиста от „Партизан" му е трудно да отказва на прищевките й, той склонил глава и извадил парите.

Лозанова от своя страна заминала за остров Тенерифе изцяло със средствата на Божинов, като не смъкна от обичайния си стандарт и отново отседна в 5-звезден хотел. Оттам моделката заля феновете си с провокативни фотоси и не спря да парадира колко добре си изкарва в пълен лукс. Проверка сочи, че седмица в хотела, в който плеймейтката е отседнала, струва минимум 7 бона.

Когато разбрала за щедрия подарък на Валери обаче, с искания изскочила и Алисия. „Щом може да плаща на Николета и нейното дете, ще може и на мен и Валерко", настръхнала Ася от Вакарел. Предвид необоримите й аргументи Божинов не можел да откаже и на нея. Близки до чалга фурията твърдят, че футболистът е отделил на първата си жена точно толкова пари, колкото и на втората, и към момента Алисия също е резервирала 5-звезден хотел, само че в Марбея. Самолетните билети на нея и Валери младши са за след няколко дни.

След като подсигури почивките на двете си бивши с двете деца, Божинов се почувства длъжен да зарадва и сегашната си половинка - Биляна Дол. Влюбената двойка преди дни замина за Черна гора, където ще се отдаде на почивка и релакс близо две седмици на Адриатическото крайбрежие. И там Божинов се изръси за 5-звезден хотел и не спирал да хвърля пачки за глезотиите на Дол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !