Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Елен Колева проплака: Прокълната съм!

отпечатай новината

18.07.2016 09:45 | Видян 1962 пъти

Елен Колева проплака: Прокълната съм!

Елен Колева определено може да се похвали с много шумни постижения в живота си, пише "Всеки ден". Списъкът включва предимно мъжки имена, но не и внушителни актьорски изпълнения. За последните десет години единствената слава, която успя да си осигури брюнетката, е тази на умела прелъстителка и фатална жена.

След дипломирането си в НАТФИЗ Елен успява да се уреди с роли в едва пет филма, като още след първия си спечелва врагове и прави лошо впечатление в гилдията. И до днес Колева е убедена, че не й потръгва в кариерата заради нейното участие в „Шивачки". И по-точно заради завистта на колежките й от лентата Александра Сърчаджиева и Виолета Марковска. В действителност всички в артсредите знаят, че Сърчаджиева и Марковска наистина не могат да понасят своята колежка и я подминават като пътен знак дори на улицата. Водещата на „ВИП Брадър" и снахата на финансиста Красимир Ангарски никога няма да преглътнат обидата, че докато по онова време те дават всичко от себе си, за да се докажат, Елен върти афера с режисьора на филма Людмил Тодоров. И съвсем естествено накрая тя обира овациите.

„Елен първа набеляза Калин и реши, че може да си лъсне имиджа чрез него и да се направи на интелектуалка. Започна да го залива със съобщения, в които се възхищаваше от творчеството му и му изпращаше своите поетични напъни. В началото той само отговаряше любезно и рецензираше нейните писания, но после започнаха да се виждат, за да си говорят на четири очи. Тя го съблазни твърде лесно и бързо, защото на човека просто му е слаб ангелът. Той дори не усети как падна в нейния капан и сам организира всичко около стихосбирката. После се изнесе от дома на жена си, настани се при Елен и дори се скара с дъщеря си заради нея. Този път дори тя обаче не очакваше такава награда", разкрива приятелка на 31-годишната актриса.

Терзийски се отдава на страстта си към родената в Монтана мъжемелачка, пренебрегва семейството си, като в същото време се оставя изцяло и на безумната си любов към алкохола. Впоследствие Елен решава, че ще трябва да се откаже от „тежкия трофей" и да го върне на жена му, която най-добре знае как да го вкара в правия път. За пред другите Колева обаче продължава да повтаря, че е обичала искрено поета. „Като малка нямах онова, което другите деца имаха. Нямах татко, нямах маркови дрехи и нямах колело. Просто трябваше бързо да порасна, но може би не успях. Дълго време смятах, че съм грозна и ми беше трудно. Все търся нечия опека, грижа и любов. Изградих много силна връзка с майка ми, защото тя винаги се отнасяше с мен като с голям човек и си споделяхме всичко. Тя е и най-близката ми приятелка, защото по принцип жените някак странят от мен", признава Колева.







автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !