Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Графа съсипан, погребва майка си

отпечатай новината

19.07.2016 16:33 | Видян 3161 пъти

Графа съсипан, погребва майка си

Тежък удар се стовари върху Владимир Ампов - Графа през уикенда, пише "Всеки ден". Вместо да празнува наскоро излезлия си албум и да се радва на лятото заедно със съпругата си и двете си деца, той ще трябва да погребе майка си. Певицата Тони Ампова от култовото в годините на прехода трио "Спешен случай" си отиде внезапно в неделя.
Тъжната вест бе съобщена първо от колегата на изпълнителката - певеца Деян Неделчев, известен още като Икебаната. Той огласи смъртта на Тони на своята страница във фейсбук броени часове след смъртта й. От компанията на Графа - "Монте Мюзик", потвърдиха съсипващата за музиканта вест, но часове наред не даваха подробности защо Антоанета Ампова си е отишла от този свят, още преди да навърши 61 години.
Близки на семейството подозират, че Тони е имала рак. "Няма какво друго да я убие за толкова кратко време и на тази възраст. Сигурно са го открили късно и лекарите не са могли да й помогнат", смятат музиканти. Самият Деян Неделчев, макар да съобщи пръв новината, също не знаеше подробности. "Нищо не знам. Бог да я прости, бе добра жена", каза той.
Говори се, че в момента Графа е съсипан. Той, както и всички близки на Тони до последно са се надявали да успеят да й помогнат. Не са жалили нито средства, нито връзки, но са се оказали безсилни пред болестта.
Опелото на Антоанета Ампова ще бъде утре от 13 часа в църквата "Свети Седмочисленици" в София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !