Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Христо Гърбов нападнат от палави фенки на морето

отпечатай новината

26.07.2016 11:07 | Видян 1725 пъти

Христо Гърбов нападнат от палави фенки на морето

Един от най-известните ни комедийни актьори явно се радва на нестихващ интерес от страна на фенките си. Треперещи от вълнение дами прииждат от всички краища на родното Черноморие, за да се докоснат и снимат с Гърбов. Звездата от своя страна не отказа на нито една от тях, като се старае да бъде достатъчно галантен и да обърне внимание на всяка, пише хотрена. Гърбов си каза наздраве с по-упоритите дами с вино. По-късно, след негова постановка, напористите фенки дори си позволиха да подарят рози на талантливия артист.

Гърбов, който така или иначе прекарва летата на вилата си край Лозенец, е едно от големите имена, които се събраха през изминалите няколко дни в региона, за да участват в първото издание на фестивала „Арт Поток“.

Случаен минувач улови през изминалата седмица Малин Кръстев и Геро в късните часове да се черпят с вино в компанията на видни бизнесмени, млади актриси и поетеси, и кмета на община Царево. От снимките се вижда как двамата с изморени погледи дискутират очевидно важни теми със собственика на Хасиенда бар, който организира фестивала. Там се изсипаха и други имена като Игор Дамянов, Иван Тодоров, Татяна Лолова, Мария Сапунджиева, Ернестина Шинова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !