Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Виолета Марковска споделя за първата си любов

отпечатай новината

12.12.2008 16:30 | Видян 7112 пъти

Виолета Марковска споделя за първата си любов

Тази събота в „Море от любов” отново ще видим рубриката „Звездите за любовта”. Този път ще чуем откровенията на Виолета Марковска. Младата актриса разказва как се е запознала с първата си любов, какви са били чувствата и емоциите й в онзи момент и колко време е продължила връзката им.

За първи път в историята на романтичното шоу, цялото действие се развива извън студиото. Ще видим две истории с тяхното развитие, случили се в прелестния център на нощно Русе.

В първата история ще се срещнем с Иван и Анита. Двамата се запознават през 2007- ма година в интернет. Уговарят си среща и бързо се влюбват. Връзката им е щастлива, няколко месеца всичко помежду им е наред. Скоро обаче Иван започва да ревнува Анита и това води до чести скандали. Не след дълго той й изневерява... с най- добрата й приятелка!!! Анита е огорчена и много обидена и двамата естествено се разделят. През май месец тази година Иван заминава на работа в Созопол, без да сподели на Анита. После се върнал и я потърсил, но тя не пожелала да се видят.
Наскоро Иван се обърна към екипа на романтичното шоу, осъзнал грешките си и воден от желанието да си върна любовта на Анита.

Герои във втората история са Венелин и Деница. Двамата се запознават през 2007-ма година в едно заведение, където Дени е сервитьорка. Венелин станал редовен клиент на заведението и скоро двамата се влюбват. Заживяват заедно, обичат се силно. Деница обаче работи много и това да дразни Венелин. Те все по-често имат спорове на тази тема и постепенно охладняват един към друг. Това продължава до септември месец тази година, когато Деница поискала да се разделят.
По този повод Венелин се обърна с молба към „Море от любов” и надеждата да си върне любовта на Дени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !