Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Оливия Уайлд отново показа корема си

отпечатай новината

05.08.2016 17:07 | Видян 2667 пъти

Оливия Уайлд отново показа корема си

Актрисата Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис ще станат родители за втори път. Ако по време на първата си бременност Оливия блестеше в елегантни тоалети на червения килим, то по време на втората си бременност можем да я видим често по бикини. На снимките, които редовно публикува в Instagram профила си, тя гордо демонстрира наедрялото си коремче.

Едни я осъждат, а други се възхищават на смелостта й, трети просто й се радват. Оказва се, че с публикуването на подобни снимки, актрисата следва определена цел, а не просто свое желание да се показва пред феновете си. Актрисата публикува под снимките си хаштаг #bumpday. По този начин тя изостря вниманието на обществеността към разглеждания от Конгреса на САЩ Закон за държавна подкрепа на нуждаещите се бременни, което ще направи медицинската помощ за тях по-достъпна.

Поредната си снимка с бременния си корем по бикини Оливия коментира така: „Присъединете се към мен в подкрепа на програмата #BumpDay, която осигурява на майките здравословна бременност.“
 Вижте снимките на актрисата в нашата Галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !