Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ВИП Брадър стартира на 12 септември

отпечатай новината

09.08.2016 11:41 | Видян 1839 пъти

ВИП Брадър стартира на 12 септември

Десети юбилеен сезон на “ВИП Брадър” ще започне да се излъчва на 12 септември, понеделник, по Нова ТВ, съобщава „24 часа“. Негови водещи ще са позната вече двойка от миналогодишните издания – Александра Сърчаджиева и Ники Кънчев. Заради ангажимента си към шоуто актрисата дори отложи участието си във втория сезон на сериала “Откраднат живот”, където беше поканена да играе.

Тази година Нова тв ще излъчва само “ВИП Брадър” – т.е. сезон само с известни участници в него. За първи път тази любопитна разновидност на шоуто, чийто оригинал е “Биг Брадър”, бе показана у нас през 2006 г. Сега юбилейното издание ще продължи 2 месеца.

Най-интересното за него, както и за всички предишни сезони, е кои ще са участниците. Вече има 15-20 имена, които се обсъждат публично, без да е получено потвърждение за нито едно от тях. Сред съквартирантите било много възможно да са Жена Бергендорф, победителката от втория сезон на “Х Фактор” и чалга певицата Емануела. Кака Лара е получила покана, но още обмисля дали да я приеме. Силвия Кацарова май щяла да бъде поканена, въпреки че съвсем скоро тя оперира крака си. Ако се възстанови, може и да приеме.

Разбира се, нито един не потвърждава официално, нито отрича, тъй като с подобно публично говорене би нарушил договора за конфиденциалност, който всеки играч подписва. При нарушение избраният участник или изобщо не влиза в шоуто, или не получава парите си.

Три певици вече опровергаха участието си – Глория, Сашка Васева и Росица Кирилова. “Скъпи приятели, за да няма повече спекулации с името ми, няма да влизам във “ВИП Брадър”! Никога и на никаква цена”, обяви Кирилова във фейсбук.

За да отбележат годишнината, продуцентите от “Олд скул” са решили отново да поканят международнопопулярна личност. Досега в шоуто са гостували Парис Хилтън и Памела Андерсън. Досегашната практика на българското шоу показва, че участието на чуждите звезди на практика е епизодично. Те влизат в Къщата за по 2-3 дни. Кой ще бъде тази година, предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !