Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брат Аргиров напътства строители

отпечатай новината

10.08.2016 12:10 | Видян 1197 пъти

Брат Аргиров напътства строители

Благовест - половинката от звездния дует от близкото минало Братя Аргирови, бе щракнат от папараците на в. „Всеки ден", докато вещо дава съвети на строители, които ремонтират офисите, които той два под наем в столичния квартал „Лозенец".

Певецът, който изостави музикалната кариера, върти проспериращ бизнес с имоти, като отдава сгради и офиси под наем. Благовест бе заснет вещо да следи какво правят строителите и да ги напътства, облечен полятному - със сини шорти, тъмносиня тениска и по джапанки.

Единият от братята Аргирови не изпускаше от поглед нито едно движение на строителната бригада и вещо се намесваше с идеи и консултации. „Не дебнеш ли за качеството на ремонта, нищо не става. У нас е така", казвал е Благовест.

Неговият брат близнак Светослав от години живее в Норвегия. Благовест пък се установи в София и преди време се нанесе в нов апартамент в елитния квартал „Лозенец". Известният с хитовете „И замириса на море" и „Гот е" певец признава, че музиката е неговият живот, но се чувства по-спокоен, като се занимава с бизнес. Когато непрекъснато си под прожекторите, напрежението е огромно, защото хората нон стоп те наблюдават и обсъждат, споделял Благовест пред познати. Затова и сега, когато е извън сцената, Аргиров може да си позволи да ходи по улицата неглиже.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !