Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия първа дружка със свекървата

отпечатай новината

17.08.2016 11:23 | Видян 2126 пъти

Алисия първа дружка със свекървата

Майката на Жоро Бирмата и Алисия най-после затоплиха отношенията си. Родителката на младока отскоро е приела любимата на синчето си и вече не е във война с нея, научи „Всеки ден".

Официално се съобщава, че кадрите са заснети в хотел и мебелен магазин в град Сандански, както и в частна къща в столицата. „Всеки ден" научи, че въпросната къща е на Георги Станоев - Бирмата. До момента Скалата не приемаше новото гадже на сина си, първо, защото е по-голяма от него и, второ, защото има дете от друг мъж. Явно след почти половин година връзка между Алисия и Бирмата мама Лидка най-после се е примирила с Кака Ася.

Припомняме, че двамата влюбени се разсеяха на няколко пъти, като една от причините и именно нехаресването на снахата от властната родителка. В крайна сметка Лидка склонила глава и вече е първа дружка с новата на Жоро.

Скалата бе много близка с бившата любима на младока - колежката на Алисия - Преслава. Днес вече това приятелство е в историята. Лидия e изтрила всички общи фотоси c чалгаджийката от Добрич и я е махнала от списъка с приятелите си в социалната мрежа. „Беше въпрос на време майката на Георги да се отдръпне от Преслава, въпреки че двете бяха доста близки. Лидия се надяваше добричлийката да й стане снаха, но се примири, че това е невъзможно", коментираха пред „Всеки ден" запознати.

Докато Скалата често пускаше общи фотоси с Преслава, с Алисия още няма снимки, но явно е въпрос на време. Лидия лично е предоставила дома си на новата си снаха за снимките на клипа към „Красавицата спяща" и е присъствала на творческия процес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !