Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Никол планира бебе от Гришо

отпечатай новината

19.08.2016 09:01 | Видян 2214 пъти

Никол планира бебе от Гришо

Никол Шерцингер планира да има бебе, съобщава самата тя в интервю за списанието Fabulous. Гаджето на тенисиста Григор Димитров обявява намеренията си след серия писания, че натиска българина за наследник, а той се ослушва, пише "Всеки ден".

Тя намери своето добро момче и сега планира бебе, пише на корицата на изданието, което излиза в неделя. Сексапилната певица, която смени шампиона на Формула 1 Люис Хамилтън с българина е категорична, че е загърбила скоростния състезател и вижда в бъдещето си само Гришо."Люис е в миналото. Намерих любовта отново", щастлива е Никол.

Темата за наследник на Никол и Гришо се завъртя и през май, когато 37-годишната звезда призна, че все по-често мисли за момента, в който ще стане майка.

Появиха се дори слухове, че американката е била шута на младото си гадже, тъй като той не бил на тази вълна. Впоследствие се оказа, че двамата продължават да са заедно, но темата за бебето не спира да вълнува почти 13 години по-възрастната от любимия си Шерцингер.

„Определено ще имам деца. Аз съм вярваща и знам, че когато дойде точният момент, това ще се случи", заяви Шерцингер.

Поп звездата даже призна, че тренира за майка, тъй като в момента изпълнява ролята на най-добрата леля за трите деца на сестра си.

Това може да доведе до разрив между двамата, тъй като Гришо не е на тази вълна - все пак е само на 25, мацките му се лепят, защото е хубав и известен, а той още не е готов за баща, коментираха близки до двойката пред западните медии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !