Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Григор запложда Никол за бебе

отпечатай новината

19.08.2016 12:59 | Видян 2519 пъти

Григор запложда Никол за бебе

Никол Шерцингер се похвали, че е успяла да навие Григор Димитров да й направи бебе и двамата вече работят по въпроса. Това става ясно от интервюто на певицата за английското списание „Fabulous". 38-годишната американка твърди, че е намерила любовта в лицето на българина, а световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, с когото имаше осемгодишна връзка, е забравила напълно.

Никол отдавна иска да стане майка, но Гришо досега й се дърпаше, тъй като е едва на 25 години, с цели 13 по-малко от нея. Шерцингер обаче не спирала да настоява на своето и накрая успяла. Говори се, че го заплашвала с раздяла, а снимките с най-различни мъже, които пускаше доскоро, имали цел да го дразнят. Така, за да не я изгуби, нашият склонил да стане татко. „Никол намери своя господин Добро момче и сега планира бебета", пише на корицата си Fabulous. Самата певица споделя, че е много щастлива от връзката си с хасковлията. „Намерих любовта, а Люис Хамилтън вече е в миналото".

Така тя си върна на британеца, който преди дни заяви, че докато са били заедно, Никол е била на второ място за него, а преди всичко са били състезанията във Формула 1. По всичко изглежда, че за разлика от Хамилтън Гришо умее да съчетава работните си задължения на корта с любовта към гаджето си. Според мълвата Никол е искала дете и докато е била с британеца, но той е бил непреклонен и това е главната причина за раздялата. Когато и при Гришо ножът опрял до кокала, той се навил и почнал да работи усърдно по въпроса. Затова Никол била на седмото небе и тръбяла наляво и надясно, че най-после е истински щастлива.

Димитров обаче й поставил ултиматум - да не се чекне с разни мачовци, тъй като го излагала. Неотдавна Никол цъфна на снимка с черния звяр Тайсън Бекфорд, който я възседна по време на ваканцията й на испанския остров Ибиса. Преди това се хвана под ръка с певеца Калвин Харис, а папараци я уловиха в опасна близост и с непознат плешив чичко. Сега обаче Шерцингер щяла да става примерна и да спре с щуротиите. Тя обещала на Гришо, че ще бъде най-добрата майка на света, ако мечтата й да роди бебе най-сетне стане реалност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !