Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Станка Златева стана 90 кила

отпечатай новината

26.08.2016 09:14 | Видян 2278 пъти

Станка Златева стана 90 кила

Любимата на цяла България синеока пехливанка Станка Златева е качила повече от 20 килограма, след като прекрати спортната си кариера през януари. Симпатягата от село Крушаре, която поддържаше тегло от 71-72 килограма докато излизаше на тепиха, се е раздула до над 90 кила. Нещо повече - рязкото напълняване сериозно е ударило здравето на яката мома и една след друга са започнали да се обаждат половин дузина стари травми, получени по време на славената й кариера.

„Станчето си е склонна да пълнее, такава й е семката. Вижте брат й Йордан - младо момче е, ама тежи повече от 140 оки. С диетите покрай борбата се поддържаше във форма, ама сега съвсем му е отпуснала края", споделиха съселяни на двукратната олимпийска вицешампионка от Крушаре.

Златева има дископатия и постоянни болки в кръста от огромните тежeсти, с които е тренирала в продължение на десетилетие. Към това трябва да се прибави и контузен шиен прешлен, разкъсан мускул на бедрото, който така и не е възстановен напълно. Всички тези проблеми започнали напоследък да натискат нашишкавялата Станка, която се справя с болката само с много воля и амбиция, споделя Всеки ден.

„Обича да си угажда, на едно сядане изяжда колкото целия национален отбор на България за кадетки, който тренира. А това са 12 момичета! Ако продължава така, скоро ще заприлича на Александър Томов", дивят се колеги на легендарната боркиня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !