Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Критикуват Бритни Спиърс заради секси тоалет

отпечатай новината

31.08.2016 11:14 | Видян 1929 пъти

Критикуват Бритни Спиърс заради секси тоалет

Британската певица Бритни Спиърс бе разкритикувана заради силно еротичния си тоалет, с който се бе явила на церемония по връчването на музикалните награди MTV VMA-2016. Критиката се отнасяше и за организаторите шоуто, съобщава ПИК. Тя бе отправена от Parents Television Council (PTC) – телевизионен родителски комитет, който следи доколко съдържанието на телевизионния ефир е приемлив за детските очи.

На церемонията „преобладаваха твърде разголени, дори пошли женски образи. Организаторите на шоуто трябва да решат каква концепция да налагат, за да определят възрастовите ограничения на аудиторията“, констатира съветът. Като пример за неприемлив женски образ се посочва най-вече Бритни Спиърс: „Разбира се, не може да се откаже на хората да изглеждат сексапилно, а още по-малко на Бритни - звезда на една индустрията, която не просто поощрява това, но и го поставя в центъра. Но във всичко трябва да има мярка. Повечето женски сценични костюми частично или направо напълно показваха задните части“.
В мрежата се появиха предложения съветът да се отнесе по същия начин и към Майли Сайръс, Ники Минаж и Риана. А защо и да не обърне поглед и какво се пуска в социалната мрежа Инстаграм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !