Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники М. се глези с къща за 4 бона

отпечатай новината

01.09.2016 09:48 | Видян 2576 пъти

Ники М. се глези с къща за 4 бона

Макар да е в южната ни съседка от броени седмици, бившият на Алисия вече се е ориентирал добре в обстановката. Михайлов е наел голяма вила в близост до крайбрежието на Мерсин, която освен с огромен двор разполага и с голям басейн.

Михалов отказвал да се настани в къща без басейн в двора. Цената на месечния му наем е 4 хиляди лева. Близки до Ники споделят, че той вече организирал първото си водно парти, на което поканил всякакви гости, но най-вече млади и апетитни девойки.

В същото време вратарят се хвали, че е скъсал с порочния си начин на живот. От този сезон се превръщал в нов човек и зад гърба му оставали купоните и алкохолът, така и флиртовете с жените. Само в последното напоследък Михайлов няма кой знае какъв успех, защото у нас се разчу, че в последно време джобът му значително е отеснял.

Преди време се говореше, че Ники е полудял по певицата Анелия. Фолк примата обаче бързо му отрязала квитанциите, защото се интересувала от далеч по-зрели и успели мъже. В последно време се възобнови слухът, че той пак е тръгнал с певицата Гери-Никол. Покрай рождения й ден се разбра, че вратарят е изпратил интересно интимно послание заедно с розите, пише „Галерия“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !