Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Парис даде на бездомник 100 долара за пица и секс

отпечатай новината

16.09.2016 16:44 | Видян 2277 пъти

Парис даде на бездомник 100 долара за пица и секс

Според някои Парис Хилтън може да е бездарна и глуповата, но тя определено доказа, че не е стисната. Хубавицата без да се поколебае даде 100 долара на бездомник пред френско бистро, докато празнуваше корицата си за сп. Bella по време на седмицата на модата в Ню Йорк.

„Той без свян ѝ поиска 100 долара, когато я засече навън да напуска партито и тя му ги даде. Въпросният мъж цяла вечер просеше от различни хора сумата с обяснението, че му трябват за „пица и секс“, разкри очевидец пред сп. New York Post.

Парис, разбира се, не смята да прави от делото си новина, тъй като тя много повече се гордее с другите си активности и бизнес начинания и би искала да изпъква чрез тях. Наскоро блондинката разкри, че сама управлява всичките си онлайн акаунти в социалните мрежи и призова феновете си да се свързват с нея като ѝ пишат там.

Парис също така коментира и факта, че не разбира хората, които продължават да я вкарват в стереотипа „празноглава кукла“, тъй като по думите ѝ е постигнала много.

„Намирам го доста интересно. Смея се на тези хора, които очакват от мен да вървя и да говоря като някое бебе. Много хора са изненадани от мен. Харесва ми да ги шокирам. Мисля, че има доста погрешни схващания относно мен. Хубаво е да докажеш на всички, че грешат“, сподели наследницата.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !