Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лудият репортер остава на работа

отпечатай новината

16.09.2016 17:31 | Видян 2106 пъти

Лудият репортер остава на работа

"Дани Петканов емоционално е доста потиснат, но ще се оправи. На работа е и никой няма намерение да го уволнява. Не се появява на екран, за да не се разпалват излишно страсти и да не се нагнетява напрежение." Това сподели в откровен разговор пред "България Днес" Милен Цветков. В изключително трудния за лудия репортер момент след раздялата му с моделката Александра именно неговият шеф в Нова тв и колегите му от "Часът на Милен Цветков" са хората, които го вдигат на крака.
"Когато преживява такива тежки моменти, човек не е в най-щастливото си състояние. Дани е много чувствително момче. Тежко му се отразяват такива моменти. С помощта на всички колеги ще се пребори. Помагаме с каквото можем - съвети, разкази и други истории, случили се на мен и колегите ни", разказа пред вестника уважаваният тв водещ.
Журналистът увери, че Петканов работи по нови свои проекти, но появата му на екран ще се забави. С това той отхвърли появилите се информации в други медии, че Петканов е аут от работното си място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !