12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Брад с децата си за първи път след раздялата

отпечатай новината

07.10.2016 13:31 | Видян 2915 пъти

Брад с децата си за първи път след раздялата

Брад Пит най-сетне получи възможност да види децата си за първи път от шокиращата си раздяла с Анджелина Джоли, пише Daily Mail. Той живееше отделен от своите деца откакто се разделиха с Анджелина и тя подаде документи за развод на 19-ти септември. Той и Джоли са се съгласили на временно съгласие за попечителство след като беше обвинен, че е проявил агресия към сина им Мадокс.
"Брад обича децата си повече от всичко на света и те имат най-голямо значение за него", твърди източник пред списание "Пипъл". "Той би направил всичко за тях".
За да му дадат позволение да види децата, Брад трябваше да се подложи доброволно на тестове за алкохол и наркотици, на терапия и посещението да бъде под надзор. Именно терапевта е бил с Брад по време на срещата му с децата. Временното съгласие за попечителство между Брад и Анджелина приключва на 20-ти октомври, а след това ще се водят преговори за друг вид попечителство. Изисква се Брад, Анджелина и децата да се подложат на семейна, както и на индивидуална терапия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !