Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Софка и Гринго ще се снимат в българския Бодигард

отпечатай новината

18.10.2016 14:25 | Видян 1310 пъти

Софка и Гринго ще се снимат в българския Бодигард

"Любовта ще спаси света". Това заяви за "Комбина" по "НОВА" Софи Маринова - ромската перла на българската музика. Тя отрече, че нейният любим Тодор Давидов – Гринго някога й е посягал, а по повод скандалите с него, заяви: "При мен не е сладко, ако няма малко буря в сърцето".

Той призна, че като почнат двамата да се карат и види, че нещата отиват на зле, излиза и се разхожда в квартала около половин час. "И като се върна, всичко е приключило", казва той.

Певицата подчерта, че двамата освен, че много се обичат, и много се ревнуват. "Аз и от ревност казах тези неща, че ме е пребил, за да му натрия носа", обясни звездата. Гринго пък поясни,че за нея е по-добре да пее, а не да се върти пред печката. Защото готвенето не й се получава хич.

Софи Маринова все по-сериозно се замисля дали да не се навие да участва в родна версия на филма на Уитни Хюстън "Бодигард", пише blife. "Много журналисти ми се обаждат и ми подхвърлят,че е добре да участвам в някакъв филм. Аз пък исках, ако ще е филм, това да е само "Бодигард", каза Софка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !