Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Мел Гибсън е негово копие

отпечатай новината

28.10.2016 11:37 | Видян 3055 пъти

Синът на Мел Гибсън е негово копие

Синът на Мел Гибсън – Майло изглежда досущ като баща си от по-младите му години. 26-годишният синеок хубавец мина с баща си по червения килим в понеделник вечер, на премиерата на филма „Hacksaw Ridge“ в Бевърли Хилс.

Майло Гибсън е истинска по-млада версия на известния си баща като е подсилил приликата, пускайки си брада, подобна на тази на Мел, но по-къса, видя tialoto.bg. В момента холивудският актьор е на върха на славата си, завръщайки се в Холивуд като режисьор, след близо 10-годишна пауза.

Майло пък има малка роля в лентата на баща си, в която главните персонажи са поверени на актьорите Тереза Палмър, Андрю Гарфийлд, Сам Уортингтън и Винс Вон.
 
Майло е шестото дете на звездата от „Смело сърце“ и бившата му съпруга Робин Мур. Двамата имат общо седем деца, а Мел има и 6-годишна дъщеря – Лусия, от бившата си приятелка Оксана Григориева.

В момента той очаква деветото си дете от сегашната си половинка Розалинд Рос. На въпроса как се чувства от факта, че отново ще става татко на 60 години, той каза: „Чувствам се късметлия.“

Що се отнася до пола на бъдещото бебе, Мел се пошегува: „Може да гадаете и ще бъдете 50 на сто прави.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !