ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ути не може да има деца

отпечатай новината

07.11.2016 11:12 | Видян 3063 пъти

 Ути не може да има деца

Голяма лична драма крие популярният водещ и кулинар Ути Бъчваров. Приятели на големия добряк издават, че от години той и приятелката му Мария се опитват да се сдобият с наследник, но уви, без никакъв резултат, пише Уикенд. Петър Бъчваров, както е истинското има на готвача, открай време искал да дундурка бебе и с половинката му дори пробвали метода ин витро, но и там ударили на камък. Мария така и не успяла да зачене и това напълно сринало чувствителния Ути. Дамата на сърцето му вече била прехвърлила 50-те и това още повече затруднявало зачеването.

По слабото му място се опита да го удари  фолк певицата Емануела, с която са съквартиранти в Къщата на „ВИП Брадър” и откровено не се понасят. Чалга дивата ce oплaĸa, че Ути несправедливо я е атакувал на тема личен живот, тъй като той няма деца и не знае какво е да ги отглеждаш сам.

Водещият никога не е имал желание да говори публично за репродуктивните си проблеми, но съпругата на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева, побърза да разкаже за тях в Изповеданията под претекст, че иска да защити „добрия си приятел” Ути. „Недопустимо е да нападаш човек със здравословни проблеми за това, че няма деца”, сподели уж загрижената Тенчева и така направи публично достояние най-голямата лична драма в живота на Бъчваров.

Според близки на кулинарния спец и приятелката му, причините за неуспешните им опити за бебе били комплексни. От една страна, водещият имал проблеми, следствие на наднорменото си тегло, а от друга - възрастта на Мария напредвала и зачеването ставала все по - трудно. Вече нямало никаква възможност то да се случи по естествен път и единственият шанс на двойката бил в метода ин витро. След като няколко пъти опитвали в реномирани столични болници безрезултатно, Ути и жена му се насочили към чужбина. Те се спрели на една от най-известните репродуктивни клиники в Германия, а процедурите и многобройните изследвания, които не били никак евтини, щели да финансират с хонорара на водещия от ВИП Брадър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !