Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

След скандал новият Alfa Romeo Milano...

След грандиозен политически скандал, за който ви...

Адел се омъжва по Коледа

отпечатай новината

07.11.2016 12:41 | Видян 954 пъти

Адел се омъжва по Коледа

Британската сензация Адел най-накрая се реши да вдигне сватба с дългогодишната си половинка Саймън Конеки. 28-годишната певица и годеникът ѝ по всяка вероятност ще се венчаят в Лос Анджелис около Коледа, за да може да присъства и 9-годишната му дъщеря.

„Планът е двамата да се оженят в Ел Ей. Сватбата ще бъде по време на една от ваканциите, когато на събитието ще може да дойде и дъщерята на Саймън.

Двамата пазят всякакви детайли в тайна, тъй като не желаят излишен шум. Те са толкова дискретни, че Адел дори не слага годежния си пръстен. Държат в течение на личния си живот единствено най-близките си хора“, призна източник пред Daily Mirror.

Адел и Саймън са заедно от 5 години и имат 4-годишен син – Анджело. Двамата се запознаха покрай общия им приятел Ед Шийрън. Преди броени дни те отпразнуваха „юбилея“ си като двойка по много романтичен начин.

По време на един от концертите на звездата, Конеки пусна ръчно направени розови конфети, нашарени с изписани от него послания „Ти си ангел!“, „Обичам те!“ и „Честита годишнина!“.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !