Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Как звездите посрещнаха 2008-а

отпечатай новината

03.01.2008 09:00 | Видян 3803 пъти | Гласували 1

Как звездите посрещнаха 2008-а

Пиано барът в Изток - LimeLight, който е любимо място на много родни знаменитости и на празника събра част от тях, писа Експрес. Не остана незабелязан бизнес динозавърът Борислав Дионисиев, до който неотлъчно стояха двама души охрана. Негови съседи по маса се оказаха съпругът на Наталия Симеонова - Денис Ризов от Ахат, който се забавляваше с над 30 души. В разгара на купона към компанията се присъединиха Магърдич Халваджиян, без жена си Кремена, но с тв водещата Гала.

На независимата депутатка Мария Капон й се паднало здравето. Извадила го от баницата у племенницата й, която народната представителка посетила. Тя посрещна Нова година в родния си град Пловдив в компанията на близки.

За първи път от десет години насам фолкпевицата Таня Боева избра да празнува семейно, вместо да обикаля от участие на участие през новогодишната нощ. По интересното й занимание този път се оказа тренингът за майчинство. Със съпруга ми Мишо и майка ми празнуваме с приятелсто семейство, на което преди малко повече от месец им се роди бебе, за което помагам и аз. Храня го, преобличам го... С нетърпение очаквам и раждането на моя син през април. Тя и близките й празнуваха в Кенана, Хасково в комплекс Мистерия. В новогодишната баница с късмети на Таня й се паднало: Малко юначе в къщата ти ще плаче. Вторият късмет бил екскурзия в чужбина. На Коледа късметът на певицата бил успех в кариерата.

Примабалерината Маша Илиева е посрещнала Нова година в известно столично заведение с приятели. Останах ужасно разочарована, че не ни дадоха баница с късмети, а фрукти и сладкиши. Цяла вечер си мислех какво ще ми се падне от баницата, но на - останах си без късмет за 2008 година.

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !