Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Коте на Божинов с опасност за живота

отпечатай новината

10.11.2016 12:32 | Видян 2501 пъти

Коте на Божинов с опасност за живота

Една от най-сексапилните тигрици на Балканите Сорая Вучелич разви анорексия, пише ПИК. Красавицата стана известна в България заради Валери Божинов. Или по-точно поради информации, че е поредната любима на голаджията.

Така й не стана ясно дали между двамата е имало романс, но в сръбски, а и родни издания се появиха сериозни слухове за бурна връзка между Валери и Сорая.

В момента Вучелич тежи по-малко от 50 кг при ръст 180 см. "Последните дни не излизам от лекарските кабинети", призна риалити звездата пред медиите в Белград.

"Докторите ме контролират дали спазвам режима на хранене, който ми изготвиха. Наблюдава ме и ендокринолог, защото хормоните ми са объркани", допълва красавицата.

Най-тъжното в цялата ситуация е, че Сорая сама е причинила на себе си страданието.

"В един момент просто прекалих с диетите и тренировките във фитнеса. Мечтаех да съм много слаба и ми се случваше с дни да не слагам нищо в устата си. Гладувах, без да си давам сметка какво се случва със здравето ми. Паднах под 50 килограма, което е много опасно за човек с моя ръст", споделя Сорая Вучелич пред "Курир".

"Много ми помогна моя приятелка, която е клиничен психолог. Разговаряхме с часове и постепенно дойдох на себе си. Сега се храня по специална формула и вярвам, че ще оздравея напълно", допълва Вучелич.

Нейните фенове се надяват Сорая отново да е напълно здрава и да сияе в изявите си. Според мнозина Вучелич е най-сексапилната жена, свързвана с Валери Божинов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !