Малкович с кастинг в Народния театър

Приключи кастингът на режисьора Джон Малкович за избор...

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Брaд Пит с първа поява на червения килим

отпечатай новината

10.11.2016 14:40 | Видян 1708 пъти

Брaд Пит с първа поява на червения килим

Брад Пит направи първата си официална поява на червения килим след новината за развода с Анджелина Джоли.

Актьорът се появи на премиерата на лентата “Съюзeни” в Лос Анджелис, в която играе заедно с Марион Котияр. Брад бе видимо отслабнал и състарен, което най-вероятно се дължи на проблемите покрай развода с Джоли. Той обаче показа добро настроение и не отказа автограф на никой от феновете си. “Наистина е много хубаво, че имам цялата тази подкрепа”, каза актьора пред американските медии.

Междувременно стана ясно, че Пит е обявен за невинен относно обвиненията за насилие над сина му Мадокс. Агенцията за семейни дела и защита на децата в Лос Анджелис, щата Калифорния, е категорична, че холивудският актьор не е проявил жестоко отношение спрямо 15-годишното момче на борда на самолет през септември.

Следователи на Агенцията са провели разследване, включващо разпити на Пит, съпругата му Анджелина Джоли, децата им, както и със свидетели на ситуацията. Запознати обясняват, че крайното становище ще помогне на актьора в битката му да си върне правата над децата. В момента Джоли има пълно попечителство над шестте деца, като Брад може да ги посещава само в присъствието на терапевт. Холивудската звезда обаче се обърна към съда, за да получи равни права с Анджелина.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !