Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мая Илиева купи имение в Барселона

отпечатай новината

18.11.2016 12:21 | Видян 2908 пъти

Мая Илиева купи имение в Барселона

Мая Илиева, вдовица на застреляния през 2005 г. бос на ВИС-2 Георги Илиев, е собственичка на впечатляващо имение в Барселона – научи „Уикенд“. Преди около 2 години вдовицата на Главния е броила 4 милиона евро за тузарски имот в столицата на Каталуния и оттогава често предприема дълги пътувания до Испания. Къщата е разположена в един от най-баровските квартали – в района „Сантс Монтжуик“, в близост до олимпийското селище, построено за лятната Олимпиада през 1992 година.

„Мая купи имението заради децата си, които учат в Барселона. Тя отскача почти всяка седмица до Испания, но не се е установила за постоянно на Иберийския полуостров, тъй като бизнесът и приятелите й са в България“ – разкриват близки до Мая Илиева.

Година преди босът на мафиотската групировка ВИС-2 да бъде застрелян от снайперист, той и съпругата му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които сега са в тийнейджърска възраст. Малко след смъртта на Георги Илиев, вдовицата осинови и момче, което кръсти на убития си съпруг. Днес и трите деца учат в частно училище в пансион в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева говорят по-добре испански и английски, отколкото български език.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !