Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Испанска Коледа за Илиян, Джена и Цветелина Янева

отпечатай новината

25.12.2008 14:20 | Видян 17306 пъти | Гласували 2

Испанска Коледа за Илиян, Джена и Цветелина Янева

В хубава традиция се превърнаха гостуванията на звездите на “Планета” ТВ извън пределите на България. Испания е една от страните, които най-често посрещат изпълнителите на “Пайнер” и където купонът никога не стихва.

Навръх Коледа Джена, Илиян и Цветелина Янева ще зарадват задграничните си почитатели в родината на Сервантес. Множество незабравими коледни спомени очакват жителите на Сеговия, където Илиян ще пее на 27-ми декември. Изпълнителят ще весели гостите на елитна дискотека, в която концертни изяви през 2008 г. имаха Соня Немска и Милко Калайджиев. Барселона – града, известен с това, че никога не заспива ще посрещне Джена, която само преди месец също пя в Испания.

На Стефановден, една от любимите певици на българите в топлата страна ще ги позрави с обичани хитове и нови песни. Фиеста до зори обещава и младата надежда Цветелина Янева, която пък ще посети северната част на Испания. Отново на 27-ми декември, българската общност в Койлер ще купонясва до зори с песните на гласовитата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !