Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Софи: Мутри искат да отрежат главата на Гринго

отпечатай новината

24.11.2016 12:00 | Видян 2735 пъти

Софи: Мутри искат да отрежат главата на Гринго

Софи Маринова търси спешно 100 000 лева назаем, за да оправи поредния голям борч на гаджето си Тодор Давидов - Гринго, научи "Уикенд" от загрижени колежки на фолк примата. През последните две седмици ромската перла е обиколила почти всички заможни свои приятели, за да им иска крупната сума назаем, като е предлагала да възстанови парите след година заплащайки 12 % лихва.

100-те бона трябва да се намерят до края на годината за да спасят Гринго от лапите на брутални албанци, контролиращи проституцията  в няколко немски и холандски града. Мусколестият любовник на Софи работел като сутеньор за шиптърите, като отговарял за няколко проститутки и охраната им.

Макар в бардака, към който работел да били изрично забранени интимните връзки между проститутка и сводник, Гринго въртял нелегална любов с цели 2 проститутки. Когато бил заловен, мачото на часа бил понижен - пратили го да охранява четирима травестити.

Тодор Давидов решил да си отмъсти и причакал проститутката пред дома й в Берлин и след като силово нахлул с нея в дома й, й нанесъл юмручен побой  и й прибрал сумата от 7000 евро, която открил в апартамента. Заради това провинение на Гринго била наложена глоба от 50 000 евро от албански мафиоти.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !