И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Гери-Никол с вечерен час в Турция

отпечатай новината

12.12.2016 16:51 | Видян 1077 пъти

Гери-Никол с вечерен час в Турция

 Любимката на СЕМ Гери-Никол имала вечерен час в Турция – в продължение на два дни с Александър Моллов снимали видеото към „Готина и луда” в местността Кападокия и тя си лягала в 20 часа, съобщава „Монитор”. Рокадата обаче не била наложена от майка й, която избрала лично еротичния стайлинг на певицата, а от графика за излитането на въздушните балони.

Любимката на Криско трябвало да стане в 3 ч, за да мине през грим и прическа и по изгрев да снима на фона реещите се балони, които са атракция в цял свят. Само два дни след премиерата си в YouTube химна за „яката дупара” генерира над милион гледания и торнадо от хейткоментари в социалните мрежи.

„Текстът не е просташки, той е ориентиран към младите хора, които ми се кефят. Като пея песента, за мен е важно да ги виждам усмихнати в клуба, ръцете да са горе и да се забавляват. На който не му харесвам като творец има опцията просто да не ме слуша. Ако отдели ценно време да седне пред компютъра и да ме коментира, с добро или с лошо, аз съм щастлива, защото значи, че все пак съм му интересна”, обясни наскоро пред „Дарик” варненката.

Обвиненията, че в продължение на 3 минути възпява задните си части и това не е особено възпитателно, певицата тушира с друга трактовка: „Песента е за независимостта на едно момиче – че ако иска, то може да разбие всичко с бухалка, да се качи на балон, че мъжа трябва да слуша жената. Аз пея „респект или шамари”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !