Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Мегз шие в тузарски салон за красота

отпечатай новината

19.12.2016 15:13 | Видян 1334 пъти

Мегз шие в тузарски салон за красота

Топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която винаги се старае да изглежда безупречно на публични места и следи много внимателно поведението си, тази седмица много се изложи.

Бизнесдама на годината 2015 започнала да шие рокли за конкурса Miss Playmate 2016 директно във фризьорския салон на Венелин Кондаков, който има славата на един от най-лъскавите и популярни салони в столицата.

Най-странното е, че вместо да се крие и потъне от унижение и срам Каканашева сама публикува срамната случка в профилите си в социалните мрежи. А клипчето от случката събра над 30 000 гледания за нула време.

Това написа в профилите си Мегз, сигурно, за да се опита да позамаже положението и да не изглежда толкова унизително.

"Днес вечерта е официалното представяне на момичетата от конкурса Miss Playmate . В последния момент няколко рокли се оказаха твърде  дълги. И нито имаше как да се пратят до фабриката, за да се поправят, нито откъде да вземем други точно този модел и по-къси. Докато се вайкахме и депресирахме се сетихме, че в салона има машина, с която шият екстеншъните и някой си припомни как се шие #megz #missplaymate2016 #all #done #now "

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !