Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Явор Бахаров взема хонорара си от Вип Брадър

отпечатай новината

22.12.2016 13:58 | Видян 2275 пъти | Гласували 1

Явор Бахаров взема хонорара си от Вип Брадър

Явор Бахаров ще си вземе хонорара от ВИП Брадър за престоя си от три седмици.

Участието на Явор в звездното риалити започна със старта на шоуто на 11 септември. На 25-ия ден от престоя си обаче той влезе в изповедалнята и изненадващо за всички обяви, че иска да си тръгне.

“Аз си мислех, че изпълних мисията си и си тръгвам от къщата. Моята мисия беше да седя в къщата известно време. Сега е правилният момент да си тръгна с усмивка така, както влязох. Причината е, че мога да си го позволя. Мисля си, че надиграх играта с това, че я заблудих, че ще остана до края, но от самото начало не съм имал тези планове”, каза актьорът на Биг Брадър.

А веднага след това обясни, че това е моментът да “кешаутне”, като поясни какво означава това: “Да прибера сумата, която съм заработил досега. Договорът ми позволява да си тръгна и да кешаутна.” И попита дали Биг Брадър ще спази уговорката – че след 21-ия ден престой ще може да вземе договорените пари.

Стана ясно, че уговорката на Бахаров е да стои най-малко 21 дни в къщата, за да получи договорената с продуцентите сума. Ако нервите му бяха издържали малко по-дълго, актьорът щеше да вземе 25 000 лева повече, издават източници от Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !