На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Диляна Попова се издържа от снимки на сина си

отпечатай новината

28.12.2016 15:29 | Видян 1776 пъти

Диляна Попова се издържа от снимки на сина си

Ако след раждането на Борил Диляна Попова се бе заканила да го пази само за себе си, сега въобще не е така

Медийният интерес към красавицата и нейния син, който е извънбрачен за Асен Блатечки, бе огромен. Именно по тази причина моделът се закани да не публикува негови снимки и да го крие яростно от папараците. Дори ограничи контактите се с цел възможно най-малко хора да имат достъп до рожбата й.

А сега, две години след раждането, когато е самотна майка, Диляна Попова коренно промени вижданията си. Постепенно тя започна да публикува снимки с Борил. Те първоначално показваха техни щастливи моменти, но след това промениха предназначението си. Сега повечето фотоси на хлапето са с рекламна цел.

По този начин Попова си докарва солидни приходи, слагайки малчугана пред обектива в различни пози. Тя сама споделя, че да му се направи перфектен кадър е доста трудно, защото е буйно дете. Освен в домашна обстановка и чрез социалните мрежи, Диляна вече е уредила сина си и с няколко професионални фотосесии.

Засега те са с благотворителна цел, но нищо чудно скоро къдрокосият сладур да лъсне в някоя реклама по телевизията или пресата. Подобно начинания са добре дошли за семейния бюджет, пише "България днес".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !