Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Митко Пайнера на колене пред Галена

отпечатай новината

15.01.2017 12:49 | Видян 3372 пъти

Митко Пайнера на колене пред Галена

Истински фарс предстои при раздаването на тазгодишните награди на телевизия "Планета", пише столичен всекидневник. Очаква се бременната Галена да обере всички награди в категориите, където името й фигурира. Певицата, която е жестоко обидена на Митко Пайнера, тази година ще е богопомазана от шефа си.
На миналогодишната церемония Галена дори не се появи, сърдита от факта, че колежката й и бивша най-добра приятелка Преслава беше звездата на вечерта. Преси си тръгна с наградата "Певица на годината", след като Галя беше здраво работила за статуетката.
Скандалът, който последва след това, наруши мира в редиците на музикалната компания. Преслава и Галена още не са си продумали и думичка, а Галя дори заплаши Пайнера, че ще си тръгне от компанията.
Ето защо Митко Димитров тази година е на колене пред фолкаджийката. Изплашен, че може да загуби една от най-големите си звезди, музикалният бос е готов да даде всяка статуетка на Галена. Панейра дори ще прекаца любимата си Преслава, само и само добрият тон в компанията да бъде възвърнат.
Според резултатите до момента Галя държи първенството в категорията "Певица на годината", "Най-добър видеоклип", "Песен на годината" и "Музикален идол". Упорито се шушука обаче, че вотът е манипулиран в полза на Галена.
Слуховете в средите на лекия жанр носят също, че тази година официалната церемония по връчването няма да има. Победителите в различните категории ще получат наградите си, но без пищно събитие, за да се избегнат конфузните ситуации от миналата година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !