Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Галин олекна с 3 бона

отпечатай новината

31.01.2017 12:29 | Видян 1369 пъти

Галин олекна с 3 бона

Фолкпевецът Галин се успал и затова не успял да отиде на благотворителен концерт в Хасково! Това призна пред столичен вестник самият изпълнител.

Заради отсъствието му от събитието за събиране на средства за лечението на 17-годишната Николета срещу него се надигна вълна от недоволство и се появиха яростни коментари. Присъстващите на концерта бурно го освиркваха и силно се възмутиха.

Николета страда от саркома на Юинг (рак на костите) и води тежки битки за живота си. Тежката й съдба обедини целия град, за да могат да й помогнат с лечението, а впоследствие и с терапията. На последния благотворителен концерт в зала "Дружба" в Хасково трябвало да присъства и Галин, но така и не се появил.

"Предната вечер бях до късно на участие, а щом се прибрах, се вдъхнових да композирам музика. Легнах си в 8 ч. и изобщо не съм разбрал, че съм се успал. Разочаровах се много от себе си и затова реших да даря 3000 лева, с които да помогна на Ники", сподели пред вестника Галин. С този жест младият певец се реваншира частично за отсъствието си, което провокира толкова силни полемики дали е постъпил безотговорно или не.

Той призна, че е силно възмутен, че са го нападнали толкова брутално. "Болно ми е, че постоянно ходя на благотворителни събития, а един път не успях и ме изкараха най-лошия. Възмутен съм, че ми звъняха хора и се държаха агресивно с мен. Не мисля, че някога отново ще стъпя в Хасково, за да помагам с пеенето си", заяви емоционално спряганият за певец №1 на годината.

Финансовият жест на изпълнителя обаче не трогна хасковчани, които не спираха да беснеят, че е обещал, а не се е появил.

От "Пайнер" потвърдиха пред столичен ежедневник, че за последните 2 години Галин е изпълнителят с най-много участия в благотворителни събития. Имало дори и любопитен случай за подкрепа на църква в Търговище - личният му автомобил се счупил и си наел кола, за да стигне до областния град и да се включи в инициативата.

Лекуващата се Николета заяви, че вече е преминала двуседмична лъчетерапия, като й остават още 4 седмици. Засега всичко протича нормално и има огромни шансове да оздравее напълно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !