Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета се обясни в любов на Михайлов

отпечатай новината

07.02.2017 15:29 | Видян 2302 пъти

Николета се обясни в любов на Михайлов

Плеймейтката Николета Лозанова потвърди официално, че се е върнала в прегръдките на Ники Михайлов. С вратаря имаха връзка в зората на кариерата й като модел от кориците на Playboy, а след това скроиха сюжет като за сапунен сериал, сменяйки партньорите си – Валери Божинов напусна Алисия заради Николета, а Михайлов взе да топли фолк певицата. Припомняме, че водещата на „Папараци” посрещна новата 2017-та на Малдивите с футболиста на „Мерсин”. „Преди много, много години съм била с него на Малдивите и…да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били в перфектни, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае!”, откровено призна пред сп. LoveStyle Николета.

С Божинов, който в момента рита в Сърбия, са разделени от две години, но още нямат финализиран развод. Лозанова не съжалява за раздялата им, защото всичко случило й се й е донесло само усмивки и още по-големи възможности.

С Валери са в прекрасни отношения и се виждат всеки път, когато той е в България. „Валери обожава Никол и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря.”, разкрива водещата на „Папараци”. Пред изданието тя коментира и спекулациите за срещите си с Роналдо. „Ще отговоря на този въпрос само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“. Определено съм доста компетентна относно футбола и смело заявявам, че е най-добрият в света”, отсича плеймейтката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !