Провокативната сладкарка Стефани...

Провокатната сладкарка Стефани е поредният участник,...

Деси Слава стана баба

Синът ѝ Майки я дари с внучка, която носи името на...

Венелин Петков и Николета празнуват годишнина

отпечатай новината

09.02.2017 17:11 | Видян 1743 пъти

Венелин Петков и Николета празнуват годишнина

Венелин Петков и Николета Маданска пак са били на почивка и то там, където се залюбиха преди 1 година на фирменото парти на БТВ.

Покрай Коледа двамата си подариха няколко дни във Виена и наскоро решили отново да се откъснат за малко от работните си ангажименти. Влюбените заминали на ски в Банско, защото Николета обожавала да се спуска по тамошните писти,  освен това зимният курорт й навявал романтични спомени.

Любопитна подробност е, че именно там започна връзката й с Венелин, ето защо мястото имало специално значение за нея. Не е тайна, че красивата спортна журналистка се залюби с Петков на коледното парти на медията преди малко повече от година. Фирменият купон бе организиран в Банско и покрай обилните количества алкохол и повишения градус на настроението амбициозната блондинка успя да забърше шефа си, пише Уикенд. Свидетели докладват, че двамата цял ден карали ски, а вечерта се усамотили, като още тогава си проличало, че помежду им прехвърчат искри.

Близки до Маданска и Петков издават, че неотдавна двамата имали сериозен конфликт, който за малко да ги раздели. Покрай някои проблеми в работата те били крайно изнервени и насъбралото се напрежение избухнало в скандал. Говори се още, че Николета бясно ревнувала Венелин от всички по-млади и красиви колежки, а най-големият трън в очите й била репортерката Поли Гергушева, която преди време му беше любовница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !