Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Истерия по Руши Виденлиев

отпечатай новината

10.02.2017 16:34 | Видян 2099 пъти

Истерия по Руши Виденлиев

След 8-годишно отсъствие от музикалната сцена, поп легендата Руши Видинлиев показа, че манията по него е все така силна, сякаш никога не се е скривал от публичното пространство.

В края на миналата година певецът направи грандиозното си завръщане на музикалната сцена, като обяви една единствена дата за свой концерт – събитие, което трябваше да остане бутиково и повече да не се повтори. Но интересът към него беше изненадващо огромен и билитетите за концерта се разпродадоха за по-малко от 24 часа.

Затова организаторите създават още една дата за концерт. Всички места са били разпродадени в рамките на рекордните 8 часа. Оказа се, че ще има и трети концерт на Руши, съобщи "168 часа".

Щастливата му звезда изгрява през 2001 година. Песента му с Карла Рахал "Лъжи ме" и самостоятелната му "Il Ritmo Del Mio Cuore" се припяваха от всички. През 2008 г. Виденлиев издава албума си "Post Sleep" и изчезва. Продължава да пише музика, но за други изпълнители. Негови текстове са "За тебе песен нямам" на Невена Цонева, "Няма място в теб" на Тома и "Самурай" на Жана Бергендорф.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !