Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Световни дизайнери се хванаха за гушите

отпечатай новината

16.02.2017 10:31 | Видян 1851 пъти

Световни дизайнери се хванаха за гушите

Уанг съди Филип Плейн за кражба

Светът на модата, определено не е скучен. Преди два дни световно известният дизайнер Александър Уанг обвини своя не по-малко известен колега Филип Плейн в кражба. Американският дизайнер с корени от далчния изток публикова в инстаграм въображаем диалог между него и Плейн. Уанг пита от името на своя имитатор: "Мога ли да ти препиша домашното?", в отговор получава препоръка: "Да, просто го промени малко, за да не е толкова очевидно, че го копираш", "Добре", завършва преписвача.

Уанг обвинява Плейн, че е откраднал шоуто му от 2014 г. Филип Плейн е взаимствал идеята за сценично представяне на колекцията си и я е използвал по време тазгодишната седмица на модата в Милано. И двамата са предпочели, моделите да дефилират по модернистична лекоатлетна писта, осветена единствено от множество бели прожектори.

И шоуто на двамата дизайнери участват акробати, облечени изцяло в черно, които изкачат по подиума. И Уанг, и Плейн завършват програмата с джогинг по пистата, само че  Уанг се е сетил за това 3 години по-рано.

Засега отговор на обвинението от страна на Плейн липсва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !