Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Вижте новото гадже на Йоанна Драгнева

отпечатай новината

16.02.2017 15:28 | Видян 1805 пъти

Вижте новото гадже на Йоанна Драгнева

 Йоанна Драгнева си намери нов, млад и красив любовник, а Ненчо Балабанов остана в историята. Точно заради страстта си по него красавицата била шута на имитатора на Бойко Борисов. Въпросният мъж е по-млад от Ненчо Балабанов и дори може да се каже, че е по-хубав.

Йоанна Драгнева и новата й половинка заминаха на ваканция в слънчев и топъл Маями като оставиха студовете в България зад гърба си. От снимките, които певицата публикува от почивката им, тя е по-щастлива от всякога.

„С такава широка усмивка не сме я виждали до Ненчо Балабанов, макар че Йоанчето е наистина ведро и лъчезарно момиче. С него обаче имаше редица проблеми, защото характерите им се биеха твърде често. Радваме се, че сега е с човек, който я кара да цъфти и да лети. Това е най-важното в живота“, коментират близки до Драгнева източници.

За сметка на това, Ненчо така намразил бившата си, че не искал и да чува за нея. Злобата му била породена не толкова от факта, че вече не е част от живота й, а от това, че тя първа го е зарязала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !